Terveisiä syksyn työpajoista!

Terveisiä syksyn työpajoista!

Aiheena 30.11. työpajassa oli tunteet ja biomateriaalit, sekä luovan musiikin tekemisen ohjelmointi. Opettajat pääsivät kokeilemaan työpajoissa konkreettisesti tieteen ja taiteen erilaisia lähestymistapoja laaja-alaisen oppimisen tueksi.

IMG_20181130_135904_resized_20181130_042555482

Työpajajaksot avattiin seminaarilla 26.10., jossa kokeiltiin mm. kuvan tekemisen ja äänen yhdistämistä soivissa piirroksissa. Aalto-yliopiston Väre-rakennuksen uusi sali oli täynnä innostuneita opettajia kokeilemassa myös luovaa ohjelmointia. Seminaarissa tutustuttiin lisäksi alustusten ja yhteisen keskustelun kautta taiteen ja tieteen vuoropuheluun opetuksessa.

Tiedetaide_seminaari_soivapiirros_20181026

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s